Wednesday, January 16, 2013

ALLANO Hand & Body Lotion

 ALLANO LOTION ( 250g)


  •  Losyen badan berasas buih
  •  Mudah disapu
  •  Tidak comot atau berminyak
  •  Mengandungi Alantoin dan Lanolin - untuk melega dan melembap kulit kering

Antaranya kegunaannya:

1. Kalau ada yg sedang kena chicken poxsapukan Allano lotion nie utk kurangkan gatal
dan kurangkan risiko parut-parut campak.

2. Sebagai insect repellent. Sapu kat kaki dan tangan sebelum tido supaya nyamuk tak gigit.

3. Untuk menghilangkan gatal-gatal gigitan nyamuk atau serangga.

4. Untuk luka kecil dan besar. Contohnya papercut, luka terkena pisau, luka merempuh sliding door. Utk luka besar boleh spraykan Allano sebelum dibawa ke hospital.

5. Melecur kerana air panas. Jangan basuh tangan, sebaliknya spraykan Allano pada tempat yg melecur.

6. Melecur kerana api. 

7. Melembabkan kulit badan dan juga boleh dispray pada tapak kaki yg pecah-pecah.

8. Melegakan ruam bayi.

9. Menghilangkan stretch marks.

10. Merawat ekzema


Harga : RM33 + Postage RM5 (semenanjung) , RM10 (sabah/swk)

kalau berminat, tinggalkan komen anda atau

email : amway_tropicalherbs@yahoo.com

34 comments:

waniez nurul said...

hi as salam..
boleh contact saya x? wanie 0124379876
wanie try nak email..tp email wanie ade masalah sikit..

Nor Wahida said...

boleh contact sy juga utk order lotion amway 0175849336

nur faezah md jamil said...

Sy nk dptkn produk ni segera..ada stok x?

Yusuf Habibi said...
This comment has been removed by the author.
Fivefingers Photography said...

sudah lama sy cari..pls call 012 2930372

Fivefingers Photography said...

yes tq already have it..

Cik sufie said...

Nk order..pls call 01119812450

Cik sufie said...

Nk order..pls call 01119812450

DAMANFIR said...

Order please call 019 2735452

Azie Azidah said...

Blh watsap saya 0197186283

Azie Azidah said...

Blh watsap saya 0197186283

Gya R said...

Whtsp sy jg 0195808508

Unknown said...

Nk order..pls watsap sy 0125531724

Nor Ermiza Abd Rahim said...
This comment has been removed by the author.
Nor Ermiza Abd Rahim said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...
This comment has been removed by the author.
yogesh nesh said...

Pm pls how to my order

Unknown said...

Pm pls how to my order

pencinta setia said...

Klau parut xcident kat muka blh hilang jugak ka

pencinta setia said...

Klau parut xcident kat muka blh hilang jugak ka

Unknown said...

i nak order boleh watzup saya 017 5555 826

Nithirai Nilave said...

i nak order boleh watzup saya 017 5555 826

Nurul Taib said...

Jika ada berminat dgn losyen ini..boleh contact sy di 0132226572

Nurul Taib said...

Jika ada berminat dgn losyen ini..boleh contact sy di 0132226572

Nurul Taib said...

Jika ada berminat dgn losyen ini..boleh contact sy di 0132226572

Red High Heels said...

Lotion ni. Expired bila ye sbb kat botol. Ad manufacturing date shj

Red High Heels said...

Lotion ni. Expired bila ye sbb kat botol. Ad manufacturing date shj

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
alyaz said...

Ade lg ke losyen ni?

dieLa said...

whatsapp saya plz..0125905866

HuNNy said...

my son baru2 ni kene campak. sapu calamine lotion kulit jadi makin teruk sebab menggaru tak henti. Then, I try guna allano lotion. can u imagine, 3 hari after that kulit menggelupas n lepas tu kulit jadi makin lembut. parut kesan garu tu pon makin hilang

Noor Diana Hayati Kamudin said...

Sy nak beli,bgmn caranya? please contact sy 0192616009

Wani Sya said...

Page ni aktif lagi x...sy nk beli jgk...0148237765

Mohamad Hafizi said...

Sy nak beli lah...2 botol...0136348248